Firmat Partnere

Suksesi i nje kompanie varet nga aftesia per te menaxhuar mundesite e saj, nga  aftesia per t’ju pershtatur kerkesave te tregut dhe nga partneriteti ne te cilen ajo mbeshtetet. Ne karrieren e saj te biznesit, Kompania Teater TV Studio ka synuar qe duke zgjedhur teknologjite qe ajo ka perdorur, te zgjedhe kompanite prodhuese dhe menaxhuese me te cilat ajo ka bashkepunuar. Dhe rezultati eshte i dukshem...